Wednesday, June 24, 2009

Tiket Bas Owh Tiket Bas

Salam sume...
Halluuuu...
Entry ni saje aku post..nk tunjuk kat korang tiket bas aku balik kedah dari kl..hehehe..
ni baru nk dekat sebulan aku berulang alik setiap minggu..belom setahun..kalo setahun boleh buat koleksi simpanan dalam kotak ajaib ku..hik3..
minggu ni aku balik lagi..dan setiap minggu aku tak tahula sampai bila aku akan berulang alik macam ni..letihhh...
tapi sebagai isteri aku tetap balik untuk berjumpa dengan suamiku..:)
emm...kepada kawan-kawan yang aku sayang..
jangan lupe untuk klik blog aku ye..

2 comments:

Ayu said...

saba je la dik ayu..

kak ayu ni pun duk weekend couple gaks dulu.. skang ni plak 2 minggu skali baru jumpa..nanti mintak la tukar..

♥chentaMAYA™ said...

xpe!
t0k suami kan!~hee~