Wednesday, April 8, 2009

Alhamdulillah..aku dapat keje..

Akhirnya impian aku untuk bekerja dengan jabatan kerajaan sekali lagi termakbul.. petang tadi time aku balik keje mak aku cakap aku dapat keje.. aku pun ambik surat dari SPA..Kementerian Kerja Raya..Jawatan Juruteknik Senibina J17..
Lapor diri 16.4.2009 dekat Kem.Kerjaraya Malaysia dekat Jalan Sultan Salahuddin KL..Korang Tau x kat mane??kalu tahu bagila klu sikit..aku x tau..
Syukur sangat2...Tak sangka aku dapat keje dengan apa yang aku study..tapi aku da lupa sebab aku x pernah keje bahagian ni..huhuhu...da lama tinggal..lebih kurang 3 tahun..takot.. tapi x pala aku akan cuba sebaik mungkin..mintak2la aku dapat posting kat kedah.. rezeki nak kawen...:) kalo kena duk KL ala kesian kat bakal suami aku..huhuhuhu... ape pun aku hepi sangat..family aku pun hepi..n tunang aku pun hepi.. Tak sabar nak p lapor diri ...:)

13 comments:

lya said...

tahniah ;DD

aRe_uDear said...

huhuu.. tahniah ayu dari kak ayu kat cni.. rezki bakal pengantin lar tue.. alhamdulillah.. keje leklok t.. muahahahaaa

♥ cik aniey ♥ said...

wahhh bestnyeee... shaye yg isi borang spa tak dapat2 lagi neh.. eh cik ayu guna result degree ke? nape j17? bukan yg j17 utk diploma ke?

AyanaAsham said...

HOHO....bestnya
all da best

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

taniah beb

naz said...

kawin jugak penting sikit kan haha

ayucinta said...

x la..
ayu juz gna diploma je cik aniey..:)
da lama gile intebiu ni..2 tahun lpas x silap...

honeysour's blog said...

tahniah...

KKR tu dekat ngan Mid Valley..

arnirina said...

tahniah...rejeki nak kawen..

Khas Lysha said...

tahniah!! keje gomen ni menjamin masa depan nak kaya mmg lambat nak selesa insya Allah.. all the best ya!..

sparkystar said...

alahamdlh..amin,murah rzeki..

asna cute said...

Psst asna dok KL tapi tau kat mne ar tmpt nie. tapi rasa2 yea penh nmpk kat area Jln duta tu.. tapi xpasti lak betul ke tak.. selamat maju jaya...

Majulah jalan utk mlsia hhe jgn mare~

JIVEBUMZ said...

tahniah!! rezeki nak kawen nie.. pepon keje leklok nanti yer.. mudah2an dapat posting balik kedah yer