Sunday, March 15, 2009

Rindu Kat Korang..korang rindu aku x??:)

Salam sumeee..
halluuuuuu..
actually aku rindula kat korang..korang rindu aku x?
da lame x update blog ni..
sekarang ni aku bz ckitla..
x sempat nk update blog..
pegi keje balik da letih...
ari cuti je aku leh update n blog walking kat blog korang...
korang sume sihat ke??
ape cite korang..
hepi ke x hepi..
life aku sekarang bertambah hepi..
ape x nye..
tinggal 80 hari je lagi..hehehe..
skrg ni musim kenduri..aku gi umah kenduri je aku belek abes..
yela x lama lagi giliran aku..
so aku tengokla ape yg patut..
x sbr lak rasenye....:)
(eee gatalnye aku ni..kan..kan..kan..hik3)
********************************
dari bab keje skrg aku da boleh ikot satu persatu..
almaklumla bdk barukan..
so keje pn baru..
tp staf kat ctu sume baik2 dgn aku..
kirenye aku leh masukla dgn dorg..
emm tentang persiapan kenduri aku..
masih 70% lagi..
banyak perkara lagi yang belum aku settle...
insyaallah masuk bulan 4 ni aku nk settlle sume..
da berat kepala ni duk pk..
macam2..:)
okla...aku st0p cni dulu..
nanti cuti aku update lagi ek..
luv u alll...mmmuuahhhh..

7 comments:

ijechan said...

wahh! mesti busy lately buat persiapan kahwin. papepun, buat bek2~ =)

★ Nu♥ℜul ★ said...

hii sis
hve a nice day =)

muahhxx ;p

wh0se said...

whose baru pulang dari Muar semalam...member sekelas berkahwin....best tu dapat melawat Muar...dapat pekene mee bandung Muar...

singamaraja said...

Salam,

Cinta di cangkir kopi eh !

Sinido Ejat said...

tak rindu pon..
Saje menyibuk

Eazy Izzuddin said...

salam kerinduan..
hihi

azmimuslim85 said...

salam..add le kte ye..profile blog chanteq banget n nice..

http://azmimuslim.blogspot.com