Monday, March 9, 2009

Nokia5300 Ku rOSak kerana...

Salam sume...
halluuuu..
sEDey2..sedey ya amat dasyat...
semalam aku bebai dgn tunang aku...kami gaduh2 manje..
almaklumla aku ni very d sencitive n manje..ahakz..
so msg pnye msg (msg gaduhla time tu)
tunang aku ni style die bile gaudh die x suke layan sngat aku ni..
dia biar je aku msg..mcm2 aku msg die x rply..
sbnrnye aku gaduh dgn die sbbnye aku nk cari gaduh..
sepanjang kami bertunang dan berkawn walopun kejap..
uhhh..memang susah nk gaduh..aku x tau nape..
ari2 baik pn x syok gak..
so smlm aku cari psl..
aku nk buat die skit hati..last2 aku yang sakit hati..
tension2 punye tension ku pn memulakan gerakan tangan ku yang lembut membaling hensetku yang aku syg...ohhh baling pn atas tilam je..hehehe..nk baling atas lantai aku masih berfikiran waras...aku ingatkan baling atas tilam yang lembut x de masalah..
sekali plurpp die terpadam..
memori kad aku tercabut..
cermin kamera tercabut..ohhh tidak..
aku pn on balik..mule2 on tu die x kuar ape..
aku pn berkate dalam hati abesla fun aku..
pastu aku buka bateri n aku on balik..jeng3..seb bek kuar balik..tapi..aduh..memori kad aku trus hilang..aku open je kt memori kad die suh masuk password..sgale mak nenek password da aku masukkan..tp error..ohhh tidakkk...sume pix n lagu best2 duk dlm tu..pix time aku btunang pn duk dalam tu..
aku pn msg tunang aku..
aku : abang..tipun rosak..boleh msg je..huhuhu..
tunang : nape? (die x marah langsung walopun sblum tu aku msg die mcm2)
aku : ayu baling tipun td geram kat abg..
tunang : ha bagusla mcm tu...len kali kalo marh baling sume yang ada..
aku: huhuhu..
so pengajarannye jgnla baling benda kesayangan ketika anda bergaduh...hahahhaa...

15 comments:

Eazy Izzuddin said...

huhu
bende yg penting tuh jgn di baling2...
hihi...
klu geram baling je bende len....
xD

uiks phone like me..
5300
stiill ok walau 2 thn pki..
=P

ayucinta said...

tekanan perasaan..hehehe..
fun tu mmg ok eazy..tahan..
tp nk wt mcm ne..ikot prasaan..:)p

sciatic blurr said...

aish...mcm2..huhuhu..tp kn rsnye laki mmg mcm tu kot..ex fie dlu pon,klu gdo,mmg de akn wat xtau..anta msg mmg xreply,last2 skali nnt de kte,da pnat mnaip ke??huuuu agk la kn..hahaha dush3 kat mke sniri..

honeysour's blog said...

samela yang...
kite pon kalu gadoh2 sms cakap mcm2...
tapi dia cool je tak reply ape2 pon...
sampai kita dah sakit jiwa raga ni..
baut lame2 dia yang pujuk balik...

ayucinta said...

laki memang mcm tu kot ek??
hehehe..

cokolat said...

bagus je baling hp..
akak masa tunang dulu, cincin tunang tu akak campak teros depan laki akak... jangan tiruuuuuuuuuuuuu!!!
hehe..

arnirina said...

kekekke..alang2 baling dinding terus. leh mtk baru..hehehe..

ayucinta said...

oohh x snggup nk baling cincin syg..
hik3..

ishh x leh baling kat dinding rugi tu..
ti kalo die x nk beli abeshh..:)

aWekCLunK said...

lain kali jgn baling ke tilam. kita ingat selamat. bila rosak kita frust.

so baling je terus ke dinding. memang confirm hancur. hehe.

jgn sedih. cuma tipun yg rosak. jgn sampai hati rosak sudah lah..

ayucinta said...

ya2 btol tu awek clunk..
oh jgn hatiku rosak udah..:)

dakgilachoc a.k.a nani said...

betul betul betul..hekhek..=P

Aisyah said...

salam ayu...harap awak sedar...lain laki berfikir dulu sblm bertindak yer..apa pun nak ganti balik mybe pyh kan..fon pun ayu sayang gak, bukan tunang saje..so jgn baling2 lagi... dah tahu gaduh manja2...mengamuk pun cube le manja2 gak..huhu jgn emosi..k bye

www.katobengke.com said...

wow....perasaan yang tertekan.......

h@na said...

skunk nie season tepon rosak ker??
hana nyer pown pown rosak!!
sakit aty jer..
terpakse pinjam tepon ibu...

anda ditag..harap maklum

cik_mimie said...

haha..lawaknye cite ayu...
tp best la tu dpt tunang x suka gaduh..kn..