Saturday, March 28, 2009

INILAH PEMINJAM DUIT AKU..

salam sume... halluuuuuuuuu.. kalo korang nak tahu tulah peminjam duit aku.. actually aku bukan nk malukan die tp bile aku msg pn da x dpt.. maksudnye da tukar nombor terpaksala aku buat cara macam ni.. walopun x banyak yang die pnjam tp bolehla tuk aku buat hantaran perkahwinanku.. kepada yang berkenaan..aku harap ko bayarla hutang ko ye.. aku da bosanla dengar ko ckp x dpt gaji lagi..ko kate ko player bola.. yang bulan2 bayar broadband boley plak.. nape ko tukar no??ko takut aku duk msg mintak ke??

7 comments:

JIVEBUMZ said...

itu la time nak pinjam mmg mulut manis kan tapi time nk bayar mmg seksa.. sabar yer ayu mudah2an org tu cepat2 bayar la duit ayu tu..

aZuRa AhMaD said...

ayu..pasni jgn percaya dah kat org..bkn apa...dah kita bagi pinjam...org lak susah nak byr...

ayucinta said...

ok kak zura..
ni satu pengajaran tuk ayu..

aRe_uDear said...

ermm.. nie kire same kes r nie ayu, member pinjam gak kate nk kang kalo x bgi kate kedekut lak jnji nak bayar ujg bulan tpi tym sampai waktu nak byar sonyapp jorrr.. adat mnusia meminjam bile nak bukan men lagi, tym bayoo liat seliutliutnyerr wakakakaa..

Hazatul Nabila said...

susanya kalo org pnjam tp xmau pulgkn balek.akak hati2 taw,skrg nie kawan pmpn jge xbleh dpercayai.sy nye kalkulator br je kne curi ngan housemate sendiri.nak xnak,maafkan jela.=(

Cik Angah said...

wah..brapa dia pinjam sis?huhu..sabarlh sis..biasalah manusia...x sedar di untung...

norMAzuan MUstafa said...

dah adukan pada pihak berwajib(along bukit bluntong)
wawawa