Monday, March 2, 2009

Alhamdullillah..Aku Dapat Keje...

Salam sUMEE... Halluuuuuuuu.... Arini aku nak gtau yang aku dapat keje kat syarikat construction.. U.E Kurnia S/B dekat Alor Star.. Syukur Alhamdulillah.. Bukan ape...nk keje kat cni susah ya amat. masa 1st inteview aritu ade 10 orang datang..nak gunenye sorang. aku dipanggil intebiu ni pas aku daftar kat Jobs malaysia.. aku orang ke 4 dipanggil masuk ke dalam... perghh..skali kena speaking londonla... aku pun belasahla ckp sbb aku ni bukannye pandai speaking pn... stakat tpu2 tu leh r...hik3... setengah jam jugak aku diintebiu... pastu semalam pn azlin kol suh mai ontebiu kali kedua... kirenye aku di list tuk second intebiu..kali ni kena buat ujian menaip.. aku kena buat repot n surat.. alhamdulillah..dengan pengalaman yg aku ade aku buat yang d best.. kesian kat tunang aku tunggu aku kat bawah lbh kurang 2 jam.. pastu pengarah urusan kat ctu ckp kalo die org kol ptg ni atau sok aku dipanggil keje.. kalo x maknanye wassalam la...huhuhu.. tadi pukul 4.45ptg aku dpt msh dari pn azlin..
'Assalamualaikum,sy Pn Azlin sukacita dimaklumkan Ajratul di terima bekerja di U.E. KURNIA S/B.Diminta masuk kerja mulai esok,3hb sebelum jam 9pg.TQ.'
HUhhhh...sYUKUR aLHAMdulillah....
Sok akU DA MULE Keje kat tempat baru..so aku harap aku akan buat yang d best sepertmana yang aku jawab ketika intebiu aritu...:)
*************************************************************
*ayucinta*

14 comments:

hadian said...

assalamu'alaikum...
selamat ya.. moga berkah..salam ukhuwah dari indonesia...Keep smile

wunny_hunny said...

wah! congratz!!~
mst rzeki nk brumahtangga la tu~
hehe...

h@na said...

wah..congrat ya
keje la elok2
hehehe
tol la wunny_hunny tu tulis
rezeki nak kwin ah tuh
wakaka

♥chentaMAYA™ said...

c0ngratz!!

Aida Narina said...

Hi there, nice knowing u :)
Congrats btw on your new job!!

Btw, if you have the time, do visit my sales blog. We have new Tie Rack scarves instore :)

This is So Fashion :)

~misz YANG pressure~ said...

yeayy~
da dpt keje baru..
congratzzz~

aZuRa AhMaD said...

tahniah ayu...keje elok2 tau..bkn senang nk cari keje skang nie..

::Umi Sufira:: said...

Salam singgah!! Tahniah ye!Selamat Bekerja~

~floha~ said...

congrat ayu.. keje rerajin taw....

ayucinta said...

salam sume..
tanx ye..
insyaallah sy keje dgn rajin..:)
(bedebar menanti esok)

honeysour's blog said...

tahniah...semoga rajin bekerja dan jaga diri...

tRuly tO be mYself~ said...

tahniah!! keje baek2..

asna cute said...

Wah wah wah tahniahhhh ha pasnie boleh ler belanje makan nsi kandaq na hehehe ;) happy for you siss~
Wee~

cik_ah82 said...

wah, rezeki nk kawen la ni..
tahniah!