Friday, March 13, 2009

Akhirnye Leesa Formula Milikku...

sALAM SUmeee..
hAlluuuuuuu..
korang ape kbr arini??
sihat ke??
aku kan pernah tertanye2 korang produk ape nk pakai sbb da bermcm2 produk aku cube x juge ilang jerawat dan resedung kat muke aku ni..
lastly smlm aku pegi shopping complex n aku beli set Leesa Formula..aku nk try sbb ramai org ckp bagus..
dalam set tu die ade 5 benda..
'Herbal Face Soap' = bES sABUNNye..x BanYAk bUIh=
'Face Treatment Powder' = McM BedaK sEjuk = 'Corong Bekam Asap' = 1st tIme BUat sENDri = takut gAk aPI TU jaTUH ATas MUka =
'Bio-Health Noseclear'
'Tablet Resdung'
Set yANg saya beli sumenye RM170.00 tp dpt diskaun tinggal RM160.00..
aPE2 PuN KIte TENGokla keberkesananya...tUngguuuuuuuuu :)

7 comments:

honeysour's blog said...

semoga produk ni berkesan untuk ayu...:)

ayucinta said...

insyaallah..:)

~dARlee zURiS~ said...

rajin tul die guna produk2 nie ek..
takpe..tak cuba tak tau kan :)
semoga ianya mendatangkan hasil ye

ijechan said...

mesti best wat treatment bekam asap tu..

*waiting for a new ayu. ehe.

asna cute said...

Semoga produck nie berkesan yea!~
Boleh nmpk makin seri aura seri bakal pengantin nie nti~ =)
Amin~

★ Nu♥ℜul ★ said...

hii sis ayu cinta

hope ianya sesuai dengan kulit sis ayu ..

selamat hari sabtu sis
have a nice day

fiRefLy™ said...

uiks..dah lame kawe cari..berapa harge die?..leh tlg tempah dop?..sy kurang arif bab2 kosmetik nih..tlg yer