Tuesday, December 26, 2017

SONGKET OH SONGKET

RAWDHA SONGKET
FARHA SONGKET 

PRINTED KURUNG MODEN HANGAT DI PASARAN🎊🎊🎊🎊

🔴HARGA 🔴
RM120  
POSTAGE : RM10 SM /RM16 SS

WHATSAPP 017 437 9088


SESUAI UTK SEMUA MAJLIS 😀


AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU 😂

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️

❤️SIMPLE YET ELEGANT ❤️

Keistimewaan RAWDHA,FARHA SONGKET PRINTED KURUNG  Moden yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Cotton Japan jenis kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan

❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk




📌PROSES 5-7 HARI BEKERJA











BLOUSE CANTIK GILA.

Assalamualaikum.
Sapa kat sini peminat blouse??
Haa yang tengah caqi blouse cantik boleh oder
BLOUSE ARFAH RUFFLE
yang cantik gila ni.:)

Details seperti di bawah ye.

👚 Arfah ruffle blouse 

Price:
RM40

Postage :
SEM - RM10
SS - RM16

Material :
Moss crepe

Measurement :
Bahu 15”
Dada 36”
Lengan 18”
Labuh lengan 23”
Labuh baju depan 24”
Labuh baju belakang 27”

Sebarang oder boleh terus whatsapp ayu ek
017 4379088

kalau nak tengok dress or blouse cecantik boleh follow instagram ayu ek.
Follow @sac.rtw 








Tuesday, December 19, 2017

MAK KUTU PENIPU !

Assalamualaikum..
Kpd hampa yg nak main kutu ayu nak pesan carila mak kutu yg bertanggungjawab.

Kwan2 dlm blogku yg kukasihi ni nak kenalkan kt hampa mak kutu paling teruk ku penah jumpa.sapa yg kenai p habaq kt dia suquh dia bayaaq duit anak2 kutu dia.sapa nk share dipersilakan.biaq dia glamer sikit.

Kepada mak kutu Nor Hasikin ..aku sabaq lama dah.daqi saqi ke saqi aku tnggu duit kutu aku.tp hang baqu bayaq setengah.mcm2 alasan hang bagi.kami dalam group dah muak dgn alasan hang yang mcm2..

Sorry na..aku bukan nk malukan hang tp aku dah fed up..tauu dak fed up..mcm pengemis aku n yg lain2 duk mintak duit sendiqi..Aku dah bg tempoh kt hang suquh settle tp hang x settle.so aku settle kat sini.senang...

Janji semua mcm taik.dan yg soqang lagi player pon sama..shafiqa 0149396927.main sampai 5 nama.sekali nak bayaq jenuh mintak..

Ingat ekin..yg player nama alisa yg laqi tu pon kami akn tuntut ok.kami x kan diam..
Entah2 alisa tu pon player hantu.

#janjitaik